Když vás ovládne vztek... Vandalové v Mostě rozbíjeli dveře
Rozbité dveře v Dobnerově a Borovského ulici. Foto: MP Most
Most

Most - Hned ke dvěma událostem, při kterých vandalové rozbili vstupní dveře do domu, vyjížděli v minulých dnech mostečtí strážníci.

Žena oznámila na linku mosteckých strážníků 156, že v ulici M. G. Dobnera neznámý muž rozbil skleněnou výplň vstupních dveří do domu. Hlídka městské policie se na místě spojila s oznamovatelkou, která strážníkům sdělila, že uvedený muž již z místa odešel neznámo kam. Na místo se dostavil správce domu, který uvedenou věc chce nahlásit na Policii ČR z důvodu pojistné události. Případ strážníci předali policistům k dalšímu vyšetřování..

Ve večerních hodinách byla přivolána hlídka městské policie do ulice K. H. Borovského z důvodu, že v jednom bytě probíhá oslava a někdo z těchto návštěvníků měl rozbít skleněnou výplň u vchodových dveří do domu. Na místo byly vyslány hlídky městské policie. Strážníci na místě zjistili, že zde na oslavě došlo i k hádce mezi mužem a ženou. Žena byla těhotná a po hádce s mužem si stěžovala na bolesti podbřišku, které jsou čím dál větší. Na místo jí byla přivolána rychlá záchranná služba, která ženu odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. O poškození dveří strážníci informovali odpovědnou osobu domu, která hlídce uvedla, že škodu na dveřích bude řešit v následujících dnech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru