Jaké bude počasí? Babí léto se zatím nechystá
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Zatímco před rokem bylo tzv. babí léto až přehnaně letní, nyní stále nic. A pro tuto chvíli je jisté, že ani v nejbližších dnech nás žádné babí léto nečeká. Ale jak už minulost předvedla, teploty na či nad hranicí 20 °C se bez problému mohou angažovat i v říjnu, případně dokonce v listopadu. Teď ale předpověď na nejméně vzdálenou budoucnost.

Sobota 16. září si pro většinu České republiky připravila velkou oblačnost a nějaké ty kapky deště, Mostecko však bude mít to štěstí, že bude v té menšině. V noci, ráno a více méně také dopoledne to vypadá na skoro jasno až polojasno, poté se přechodně, tím je myšleno na několik hodin, oblaka trochu namnoží a bude oblačno až zataženo, posléze ale návrat ke skoro jasnu až polojasnu. Počínaje 13:00 a konče 20:00 nepřekvapí přeháňka, jinak srážková aktivita nulová. Nejvyšší odpolední teploty se budou pohybovat okolo 15 až 17 °C, v 7 hodin hodnoty kolem 6 až 9 °C.

V neděli 17. září nijak extra slunně nebude, noční čas sice pohled na hvězdy díky jasné až skoro jasné obloze nejspíše nabídne, avšak pak se už ke slovu dostane oblačnost a až do posledního výdechu tohoto týdne lze očekávat oblačno až zataženo. Déšť by se měl týkat hlavně Slezska, Moravy a jižních, středních a východních Čech, přesto v odpoledních hodinách může decentně sprchnout také na Mostecku. Nejvyšší odpolední teploty se budou pohybovat okolo 15 až 17 °C, v 7 hodin hodnoty kolem 7 až 10 °C.

(soj)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru