Co se stane, když budete lhát kvůli nové televizi? Mostečan už to zjistil
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z úvěrového podvodu 30letého muže z Mostu. Chtěl novou drahou televizi, se splátkami si ale hlavu nelámal. Aby přístroj získal, tak navíc lhal.

Mostečan měl v jedné mostecké prodejně uzavřít smlouvu o spotřebitelském úvěru za účelem proplacení černé techniky a takto uhradil kupní cenu ve výši 30 tisíc korun. Zavázal se hradit pravidelné měsíční splátky po dobu 24 měsíců, které však nehradí.

"Při sjednávání smlouvy uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnavateli, kde nepracoval, a výši svého měsíčního příjmu, který nepobíral. Za úvěr si pořídil televizor," uvedla Ludmila Světáková, mluvčí mosteckých policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru