AKTUÁLNĚ: Srážka dvou aut v Mostě, v silném provozu se tvoří kolony
Srážka dodávky a osobního vozu. Foto: čtenářka
Most

Most - Dodávka s osobním automobilem se srazily v pátek ráno před osmou hodinou v mostecké Višňové ulici.

K havárii došlo na křižovatce ulic Višňová a Rozmarýnová u 14. základní školy a Penny Marketu. Na místě právě teď probíhá odstraňování následků střetu. Zasahují hasiči, kteří likvidovali uniklé provozní kapaliny.

Ke střetu došlo v ranních hodinách za dopravní špičky, dopravní policisté proto upozorňují, že se po dobu vyšetřování mohou tvořit kolony. S úplným odstraněním havarovaných automobilů se počítá před desátou hodinou. Redakce nemá informaci, že by došlo ke zranění osob.

Pokud máte aktuální zprávy a snímky z dopravy na Mostecku, můžete je redakci posílat do zpráv na FB profilu e-mostecko.cz, mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či přes WhatsApp na číslo 604 315 995.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru