Záchranná akce v Mostě: Žena ležela za dveřmi a nemohla se hýbat
Foto: MP Most
Most

Most - Žena oznámila na linku mostecké městské policie 156, že v jednom patře jejich domu leží za dveřmi uživatelka bytu, která se nemůže zvednout a otevřít byt. Rozjela se záchranná akce.

Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která se spojila s oznamovatelkou a ta označila uvedený byt. "Zraněná žena strážníkům sdělila, že leží zaklíněná na zemi za dveřmi a nemůže se pohnout, protože má problémy s hybností nohou," přibližuje mluvčí strážníků Vlastmil Litto.

Na místo byl přivolán hasičský záchranný sbor, který za pomoci hydraulické techniky provedl otevření bytových dveří. V tu dobu se na místo dostavila také zdravotnická záchranka, která si zraněnou ženu převzala a odvezla do nemocnice v Mostě k dalšímu ošetření.

"Strážníci také přes zámečnickou firmu zajistili řádné zajištění bytu a klíče od nového zámku předali příbuzným zraněné ženy," dodal mluvčí městských policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru