Policisté na Mostecku zastavili 25 vozidel, zjistili 24 dopravních přestupků
Dopravní policisté kontrolují údaje o vozidlu a řidiči přes mobilní aplikaci. Ilustrační foto
Most

Mostecko - Krajská dopravní akce proběhla tento týden na silnicích mosteckého okresu. Policisté kromě jiného sledovali, jak řidiči respektují dodržování světelné signalizace.

Hlídky silniční provoz kontrolovaly v Mostě, okolí a na silnicích I. třídy. "Během dne policisté zastavili 25 motorových vozidel a zjistili 24 dopravních přestupků," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Sedm řidičů překročilo povolenou rychlost a vyinkasovalo pokuty ve výši 4 tisíce korun, pokutě neunikli dva chodci. V jednom vozidle nebyl použit zádržný systém a u pěti vozidel policisté odhalili nevyhovující technický stav. Za 22 přestupků muži v uniformách uložili řidičům pokuty ve výši 12 500 korun, dva přestupky budou předány obecním úřadům do správního řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru