Trojlístek surově přepadl v bytě na mosteckém sídlišti seniora, připravil muže o důchod
Cizím lidem za dveřmi raději neotevírejte. Může se vám to vymstit. Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu porušování domovní svobody 49letou ženu, muže ve věku 20 let a z provinění loupeže a porušování domovní svobody mladistvého ve formě spolupachatelství.

Na mosteckém sídlišti Severní v jednom panelovém domě v 10. patře tento měsíc krátce před 22. hodinou zaklepali na byt 69letého muže, a po otevření do bytu vstoupili neoprávněně a přes jeho výslovný nesouhlas.

"Žena měla muže uchopit zezadu přes obličej a poté mu začala prohledávat kapsy, kdy ji přiběhli na pomoc její dva komplici, kteří muže drželi za ruce. Senior se nemohl bránit ani hýbat a žena mu při tom ze zadních kapes kalhot odcizila peněženky, a z jedné vzala hotovost ve výši sedm tisíc korun," popisuje události mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Senior začal volat o pomoc a trojice z místa utekla. Odcizené peníze nebyly zajištěny. Ty si měla trojice rozdělit.

"Kriminalisté nejprve odhalili totožnost podezřelé ženy a následně i díky místní a osobní znalosti i její dva komplice. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání obviněné Mostečanky, soud vazbu na ženu uvalil," dodala Ludmila Světláková.

Obviněná žena byla již v minulosti odsouzena za majetkovou trestnou činnost páchanou na seniorech a z výkonu trestu se vrátila letos začátkem roku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru