Nešvar řidičů na Mostecku: Telefonují za jízdy
Policejní dopravní akce. Ilustrační foto
Most

Mostecko - Krajská dopravní akce proběhla na silnicích mosteckého okresu tento týden. Dopravní policisté kontrolovali dodržování pravidel silničního provozu a zaměřili se tentokrát na porušování povinností řidiče, který při jízdě nesmí v ruce držet telefonní přístroj či jiné hovorové zařízení.

Hlídky zastavily 33 vozidel a odhalily 21 přestupků v dopravě. Za 19 z nich uložili policisté řidičům pokuty ve výši 9 700 korun. Sedm řidičů porušilo stanovenou rychlost při řízení, jedna osoba nebyla připoutána, jedno vozidlo mělo nevyhovující technický stav a jeden motorista byl při řízení ovlivněn návykovou látkou.

"Pět řidičů se plně nevěnovalo řízení a porušilo povinnost řidičů, když při jízdě telefonovalo. Policisté jim uložili pokuty ve výši dva tisíce korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru