Krádeže v mosteckých obchodech: Toto si odnášejí zloději bez placení
Ukradené zboží. Foto: MP Most
Most

Most - Několika případy krádeží v mosteckých obchodech se v minulých dnech museli opět zabývat mostečtí strážníci.

Pracovnice Penny Marketu v ul. Rudolická oznámila na linku 156, že provedli záchyt pachatele krádeže zboží. Žena zde měla odcizit drogistické zboží. Strážníci tento přestupek se ženou na místě projednali v příkazním řízení a zboží bylo vráceno zpět do prodejny.

Na další krádež byla vyslána hlídka městské policie do OD Central, kde v jedné prodejně provedli záchyt pachatele krádeže zboží. Muž zde měl odcizit značkové tričko. Strážníci tento přestupek s mužem projednali na místě v příkazním řízení.

Pracovník ochranky v supermarketu Kaufland požádal na lince 156 o vyslání hlídky z důvodu zadržení pachatele krádeže zboží. Jednalo se o čokolády Milka, který zde měl odcizit muž. Hlídka městské policie tento přestupek s mužem projednala na místě v příkazním řízení.

Do drogerie Rossmann v Lipové ulici byla vyslána hlídka městské policie z důvodu zadržení muže, který zde měl odcizit pánskou kosmetiku. Zboží bylo vráceno zpět do prodejny a strážníci muže předali na místě Policii ČR k dalšímu řešení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru