Srážka na Žatecké! Spolujezdkyni musela odvézt záchranka
Havárie na Žatecké ulici. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Hodinu a půl po sobotním poledni došlo v Mostě na Žatecké ulici ke srážce dvou osobních aut. Nehoda si vyžádala zranění.

Podle informací z místa střetu nedal řidič staršího fiatu přednost při vyjíždění MPV Seat. "To auto jsem přehlédl," uvedl šofér, který si lehce poranil levou ruku. Svou roli mohlo hrát ostré nízko svítící Slunce. Spolujezdkyni ze seatu ošetřili záchranáři na místě a odvezli k dalšímu vyšetření do nemocnice.

Havárie se stala prakticky před výjezdem ze stanice záchranné služby. Během vyšetřování nehody a odstraňování následků byla část Žatecké ulice od kruhového objezdu pod hřbitovem směrem ke kruhovému objezdu u Luny uzavřená, policisté odkláněli dopravu.

V patnáct hodin by již měly být následky střetu odklizené.

3009zatecka2

Havárie na Žatecké ulici. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru