OBRAZEM: Velká pátrací akce. V Krušnohorských lesích se ztratil mentálně postižený muž z Lounska
Do pátrání se k policistům připojili i hasiči či členové horské služby.
Most

Klínovec - Policisté od sobotních večerních hodin pátrají v lesích v okolí Jáchymova po ztraceném houbaři. Policistům při pátrání pomáhal i policejní vrtulník. Muž je mentálně postižen a mohl by se bát kontaktu s lidmi.

Po celonočním pátrání po pohřešovaném 26letém muži z Lounska, který je asi 165 až 170 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a vlasy hnědočerné barvy, pátrací akce pokračuje. Po muži pátrá téměř 150 policistů, hasičů a záchranářů.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

3009houbar

Muž je pohřešovaný od 30. září 2017. Naposledy byl viděn matkou v Jáchymově Suché. Na sobě měl šedé tepláky, šedou mikinu s kapucí a zlaté brýle se slabou obroučkou.

 V případě jakýchkoliv informací k hledané osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru