Na internetu se seznámila s podvodníkem, přišla díky tomu o skoro 100 tisíc korun
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Žena středních let z okresu Most narazila na vypečeného podvodníka. Seznámila se s ním na internetu a přišla o dost peněz. Muž od ní totiž vylákal různé finanční částky, poprvé to bylo na zajištění investice do reality v centru Prahy.

Pak získal peníze pod záminkou zaplacení kaucí na nájmy z důvodu stěhování do pronajatého domu. Ve třetím případě vylákal od poškozené ženy 28 tisíc korun na opravu vozidla, které měl od ní půjčené. Opravu doložil fiktivní fakturou z neexistujícího autoservisu a získané peníze si nechal. Auto ale opravit nenechal.

"Peníze slíbil vrátit, ale do dnešního dne tak neučinil. Za podvod byl již odsouzen. Poškozené ženě způsobil škodu ve výši téměř 100 tisíc korun. Vyšetřovatel 44letého muže z Kladenska obvinil z přečinu podvodu, za který mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru