Cizinecká policie objevila sedmnáct na černo zaměstnaných cizinců
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Most

Ústecký kraj - Cizinecká policie odhalila na území Ústeckého kraje 17 nelegálně zaměstnaných cizinců. Pracovali na Cínovci, v Teplicích, v Litoměřicích a na Mostecku.

Na tržišti na Cínovci na černo pracovalo pět Ukrajinců. Při kontrole policistům předložili jen cestovní pasy, ale žádné povolení k zaměstnání.

Cizinecká policie dále objevila nelegální pracovníky v areálu jedné firmy v Teplicích. Tři státní příslušníci Ukrajiny tady při kontrole předložili cestovní pasy Ukrajiny a platná polská víza, která je ale neopravňovala k výkonu zaměstnání na území Čech.

Na další dva cizince bez dokladů, které by je opravňovaly pracovat na území České republiky, narazili policisté v areálu staveniště v Litoměřicích. Sedm Ukrajinců pracovalo na černo také na Mostecku, kde v lese sázeli stromky. Tyto pracovníci předložili policistům opět jen cestovní pasy s vylepeným vízem Polska.

Všichni nelegální pracovníci byli zajištěni, eskortováni na policejní oddělení a bylo s nimi zahájeno správní řízení o vyhoštění.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru