AKTUÁLNĚ: Policie hlídala mosty kvůli prezidentské koloně. U nádraží se dostala do konfliktu s mužem s míčem
Policista hlídá most k mosteckém nádraží, zrovna projíždí prezidentská kolona. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Blíží se třináctá hodina, policisté stojí na všech mostech přes silniční koridor vedoucí od Bíliny přes Most směrem na Chomutov. Za chvíli tudy projede prezidentská kolona. Hlava státu je už druhý den v Ústeckém kraji na návštěvě.

Projíždí první policejní motocykl, který oznamuje, že se tudy za chvíli prožene několik limuzín s dalším policejním doprovodem. Jeden z mostů, který policisté hlídají, vede také k mosteckému nádraží. Lávku pro pěší přímo uzavírají policejní páskou. Důvod? Zřejmě aby nikdo z výšky neohrozil Miloše Zemana a jeho doprovod.

Když v tom se to stane. Směrem k nádraží prochází skupina teenagerů. Mladík nesoucí basketbalový míč z legrace prohodí, koho má z právě projíždějící kolony pod mostem trefit. Slyší to ale hlídkující policista, který jej velmi ostře zastavuje a nutí sečkat, než eskorta projede dál směrem na Chomutov. Následuje výměna názorů. „Mně je prezident u pr…,“ obhajuje se mladý muž.

Úterý strávil prezident Miloš Zeman v Bílině a v Mostě. Postupně během dalších dvou dnů navštíví i Lounsko, Chomutovsko i Děčínsko. Návštěvu zakončí prezident Miloš Zeman ve čtvrtek ve Šluknovském výběžku.

Prezident Miloš Zeman zavítal do Ústeckého kraje již popáté. První návštěva se uskutečnila v roce 2013, v roce 2015 přicestoval do našeho kraje hned dvakrát.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru