Blíží se otevření nového Lidlu v Mostě
Stavba nového Lidlu v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V Mostě vzniká druhá prodejna Lidl. Ta první byla postavena na místě starého Lidlu u Kahanu vloni.

Druhý Lidl vzniká přestavbou staršího jednopodlažního objektu mezi finančním úřadem a parkem Šibeník. Dříve tam byl supermarket, poté prodejna nábytku. Ani jedna prodejna se na místě neuchytila. Nyní je v sousedství pouze Penny Market, Billa z Prioru odešla už před roky.

A kdy bude nový Lidl otevřený? Řetězec slibuje během měsíce října.

Obnovu čeká například také Lidl v sousední Bílině. Prodejna tam bude uzavřena od 7. října do 26. listopadu. Během několikatýdenní přeměny prodejní plochy budou využity prvky nového konceptu, jež zákazníkům přinesou vzdušnější, čitelnější vzhled a příjemnější nakupování a zaměstnancům zjednoduší manipulaci s produkty a práci s údržbou. Prodejní plocha se také zvětší.

Remodelingu se v nejbližších měsících dočkají zákazníci několika desítek prodejen Lidl po celé České republice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru