OBRAZEM: Muž si dobrovolně vlezl do smrtelné pasti
Muž vylézá pod dohledem strážníků z kontejneru. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V nočních hodinách se obrátila na tísňovou linku Městské policie Most pozorná občanka s oznámením, že viděla zalézat do podzemního kontejneru na papír nějakou osobu.

Hlídka, která byla dozorčím operačním vyslána na místo, zde opravdu nalezla již spícího bezdomovce na dně podzemního kontejneru. Muž, který si v hromadě odpadu udělal kutloch na přespání, musel kontejner opustit a z místa byl po provedené lustraci vykázán.

V případě požáru by se muž ocitl v podzemním kontejneru ve smrtelné pasti, ze které by se mu nemuselo podařit uniknout. Několik podobných požárů už mají hasiči po celé republice za sebou. Podzemní popelnice již hořela i v Mostě. V Praze skončil bezdomovec, který se ukryl v popelnici, v popelářském voze. Se zraněním nohy přežil, vyprošťovat ho museli hasiči. V roce 2004 v Praze uhořel bezdomovec, který se chtěl ohřát, a tak si v popelnici zapálil oheň.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru