Na tohle zapomenout nechcete. Jak to v Mostě dopadlo?
Zapomenuté klíčky ve dveřích. Foto: MP Most
Most

Most - Myslet na to, že v Mostě žijí jen samí zloději a lumpové, je předčasné. Ukázal to jeden z případů mosteckých strážníků. Ukázal se tady opak.

Mladá slečna oznámila na linku 156 mostecké městské policie, že v ulici Marie Pujmanové je zaparkované vozidlo značky Fiat, které má klíče ve dveřích u řidiče.

"Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která se pokusila kontaktovat majitele uvedeného vozidla s negativním výsledkem. Strážníci proto umístili za přední okno vzkaz, že vozidlo bylo uzamčeno a klíče se nacházejí na služebně městské policie v ulici Vladimíra Majakovského," uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

Zapomnětlivý řidič měl tentokrát štěstí na poctivou nálezkyni.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru