OBRAZEM: Pořádková jednotka cvičila v dopravním podniku, aby cestující byli v bezpečí
Výcvik pořádkové jednotky strážníků. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Pořádková jednotka Městské policie v Mostě přibíhá k tramvaji, v níž je agresivní cestující, který obtěžuje své okolí. Jejich úkol je jasný, agresora zadržet a dostat ven z tramvaje. Takové bylo páteční cvičení strážníků v areálu mosteckého dopravního podniku.

„Může jít o cestujícího, který má problém s revizory, nechce vystoupit. My takového cestujícího musíme dostat co nejrychleji ven, aby nedošlo k ohrožení ostatních cestujících,“ uvedl velitel pořádkové jednotky Městské policie v Mostě.

Podobné cvičení městské policie v areálu Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova neproběhlo poprvé. „Vzhledem k naší velice dobré spolupráci s Městkou policií v Mostě probíhají cvičení celkem pravidelně. My k tomu poskytneme tramvaj či autobus, aby pořádková jednotka mohla nacvičovat ve skutečných vozidlech MHD,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru