AKTUÁLNĚ: Motorkář se srazil v Horním Jiřetíně s autem, míří do nemocnice
Motorkář se střetl v Horním Jiřetíně s osobním autem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Horní Jiřetín – Vážnou nehodou skončila nedělní vyjížďka skupiny motorkářů v Horním Jiřetíně na Mostecku.

Před polednem se srazil jeden ze skupiny motorkářů s osobním automobilem na křižovatce silnic z Litvínova do Horního Jiřetína u odbočky na Novou Ves v Horách. Pro motorkáře přijeli záchranáři se sanitkou. Přesný rozsah zranění není v tuto chvíli známý.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Hasiči uklízejí místo nehody, uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem. Policisté a strážníci ze sousedního Litvínova řídí v křižovatce dopravu.

Příčinu nehody vyšetřuje dopravní policie.

1510motomost2

Motorkář se střetl v Horním Jiřetíně s osobním autem. Foto: Oldřich Hájek

Víkend je na silnicích Ústeckého kraje pro motorkáře zatím velmi nepříznivý. V sobotu jeden z nich havaroval do svodidel na silnici na Cínovec na Teplicku, letěl pro něj vrtulník. Letecká záchranná služba asistovala rovněž u havárie motorky a osobního auta u Štětí na Litoměřicku. Střet si vyžádal tři zraněné. V sobotu v podvečer do třetice havaroval motorkář v Háji na Teplicku. Náraz do auta má na svědomí jedno lehké zranění.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru