Návštěvníci Ulity a Rytíře ruší obyvatele hlukem až do ranních hodin
Nešťastné umístění restaurace hned vedle panelových domů. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Občané si stěžují na rušení nočního klidu v okolí restaurace Ulita a U Rytíře. Sepsali proto petici, kterou podepsalo 138 lidí převážně z bloku 525. Petenti mimo jiné uvádějí, že jsou rušeni hlasitou hudbou a výtržnictvím, někdy až do ranních hodin.

V případě hluku z restaurace Ulita postoupilo oddělení kontroly petici Krajské hygienické stanici Ústeckého kraje, která má řešení hluku v kompetenci a se kterou je oddělení dále v této věci v kontaktu.

Danou situaci dále prověřoval jak stavební odbor, tak živnostenský odbor magistrátu a Městská policie Most. Občanům je doporučeno, aby se v případě problémů obraceli na městskou policii. Primátor v dopise, který bude zaslání petičnímu výboru, vyjádřil pochopení nad oprávněným požadavkem na zajištění klidného bydlení. „Ujišťuji vás, že jednou z priorit vedení města je i zabezpečení veřejného pořádku a dodržování nočního klidu v našem městě, o které v rámci svých zákonných možností trvale usiluje,“ uvedl primátor Jan Paparega.

Podle vyjádření radnice jde rovněž o důsledek protikuřáckého zákona, kdy hosté během noci vycházejí kouřit na ulici, kde se hlasitě baví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru