Popíjet alkohol na ulici bude v Mostě ještě složitější. Postará se o to nová vyhláška
Město Most.
Most

Most - Most se chystá vadat novou takzvanou protialkoholovou vyhlášku. Požadují to lidé na Zahražanech.

Občané požadují další rozšíření působnosti vyhlášky o zákazu konzumace a zjevného umožňování konzumace alkoholických nápojů na vybraných prostranstvích statutárního města Mostu, konkrétně o oblast v části města Zahražany. Petici podepsalo 109 občanů z uvedené lokality. Požadavek byl prověřen a vyhodnocen jako legitimní. Na základě obecných znalostí bude do vyhlášky zapracována další lokalita, tou je ulice Pod Resslem, kde posedávají a popíjejí alkohol bezdomovci.

Radní proto doporučili zastupitelům zrušit původní „protialkoholovou“ vyhlášku a vydat novou. Současně radní vzali na vědomí petici o rozšíření oblasti Zahražany v dané vyhlášce a uložili náměstkovi primátora Marku Hrvolovi, aby zástupkyni občanů zaslal odpověď na petici. Petice byla konzultována s odborem dozoru a kontroly Ministerstva vnitra ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru