Statutární zástupce školy v Lomu se u voleb prezentuje jako ředitel. Do této funkce ho ale nikdo nejmenoval
Statutární zástupce školy je uveden jako její ředitel. Tuto funkci přitom nezastává. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most – Až budete na konci týdne kroužkovat osobnosti na volebních lístcích, buďte obezřetní, komu svůj hlas dáváte, a údaje si možná raději ověřte. Informace na nich se nemusí shodovat se skutečností.

Ředitel školy tak vůbec nemusí být ředitelem školy. Je to příklad Bc. Jakuba Ozaňáka z Mostecka.

Volební nástěnka ODS na webu i hlasovací lístek distribuovaný do domácností jej uvádí jako ředitele školy. Třicetiletý učitel ale tuto funkci nezastává. V Lomu u Litvínova je pouze statutárním zástupcem. Jak je možné, že si přivlastnil titul ředitele, když jej do funkce nikdo nejmenoval? Prý jde zřejmě o omyl: „Dával jsem podklady jako pověřený statutární zástupce vykonávající činnost ředitele školy,“ uvedl našemu on-line deníku.

Co se nakonec píše, a také je uvedeno na internetových stránkách, si prý nezkontroloval. Zastává přitom v ODS funkci předsedy oblastního sdružení a je členem regionální rady. Na hlasovacím lístku je na třináctém místě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru