Loupež u mosteckého nádraží! Mladík tam přepadl a obral o půlnoci starší ženu z Teplicka
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže 23letého muže z Mostu. Čekání na vlak tam totiž kvůli němu skončilo pro seniorku napadením a okradením.

Mladý muž měl dle kriminalistů koncem srpna v době po půlnoci oloupit 71letou ženu z Teplicka. "Ta v Mostě čekala před nádražím na vlak do hor, když k ní přistoupil zezadu obviněný, který ji nejprve pozdravil a poté co se k němu žena otočila, tak ji měl strčit. Žena následkem toho upadla na zem a muž ji ještě kopl do zad. Při tom jí odcizil tašky, které měla napadená u sebe," popisuje událost mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Seniorka tak přišla o nákup, osobní doklady a finanční hotovost. Okradená vyčíslila škodu na částku 6 300 korun. Při napadení utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Mostečan je stíhán na svobodě a hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody. Peníze muž utratil pro svoji potřebu a tašky prý odložil kdesi na ulici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru