OBRAZEM: Překrásné, výborné, nádherné. Diváci tak hodnotí módní show Móda a hvězdy
Móda a hvězdy 2017. Foto: Olga Markuzziová
Most

 

Most - Mostecké divadlo se v neděli večer zcela zaplnilo. Konala se zde charitativní módní show Móda a hvězdy. V letošním roce se jednalo o čtvrtý ročník akce, kterou pořádá majitelka mosteckého svatebního salonu Delta Petra Vyoralová.

Akce zraje jako víno, této skutečnosti si všimli i návštěvníci divadla, kteří nešetřili po skončení show superlativy jako překrásné, výborné, nádherné, ale i jsem tu počtvrté a letos akce neměla chybu, je rok od roku lepší a lepší.

Petra Vyoralová v letošním roce vsadila na profesionální choreografii, svěřila ji do rukou Petra Čejky a jeho sestry Renaty Koudelové. Do rukou profesionálů svěřila i vizáž modelů a modelek, o který se postarali například přední český vizážista Pavel Kortan či vizážistka a make-up Artist Mirka Česlová.

„Bylo to skvělé, a já doufám, že si to lidi užili tak, jak jsme si představovali, Petrovi a jeho sestře patří velký dík za skvělou choreografi,“ uvedla Petra Vyoralová, která si letos poprvé módní přehlídku užívala v hledišti.

„Já se do Mostu vracím rád, už jsem tu dělal Horečku sobotní noci, takže když mě Petra Vyoralová o spolupráci požádala a když jsem viděl, pro koho se koná, rád jsem souhlasil. Sám má velký soubor, kde je sto padesát dětí a vím, že taková pomoc je nádherná,“ sdělil Petr Čejka.

Na přehlídkovém mole se to hemžilo hvězdami, večer skvěle a zábavně moderovali herec, zpěvák a moderátor David Gránský či rosnička TV Nova Karel Kašák. Na módním mole zářili Nikol Švantnerová, Lucie Šlégr, Eva Decastelo, Inna Puhajková, Veronika Kašáková, Lilian Sarah Fischerová, Lenka Taussigová, Lenka Čepáková, Lucie Kovandová, Lucie Salabová, Dina Cassama, Mónica Sofia, Terezka Bohuslavová, Claudia Hossnerová, Lucia Mikulčík, Eva Bezpalcova, Sárinka Kovářová, Markéta Jeřábková, Linda Jungová, Michaela Borovská, Simona Szarková, Dominika Zachová, Petra Maňáková, Michael Klika, Patrik Hasenohrl, Davee D Davee, David Kkozi Lejček, Tomáš Martinka, ale i neprofesionální modelky Irena Popelová, Ivana Patočková, Pavlína Marešová Richterová, Dita Červenková, Alena Froňková, Pavlína Richterová, Zora Havlová, Štěpánka Poláková, Olga Markuzziová a úžasné děti z Klokánku v Teplicích a z dětského domova ve Vysoké Peci. Představili nové kolekce Svatebního salonu Delta pro rok 2018, kreace z dílny návrhářky Nadi Moravcové, modely butiků VIVA, Beauty 2000, Milano Chomutov a spodní prádlo Raffiné.

Mostečan a loňský nejkrásnější muž světa Tomáš Martinka kvůli Módě a hvězdám zkrátil pobyt na Slovensku, kam zavítal s přítelkyní Lucií po svém návratu z tříměsíčního pracovního pobytu v čínském Kantonu. „Jsem tady moc rád, letos již potřetí a moc jsem se sem těšil, mám tu spoustu známých a kamarádů a vládne tu taková rodinná atmosféra, kterou si všichni užíváme. Začalo to už od rána u Petry doma, kde nás hýčkala různými dobrotami a také výborným obědem, a pokračovalo to až do závěrečného focení. Navíc moc rád podporuji akce tohoto typu,“ sdělil Tomáš Martinka.

„Já si akci užívám, mrzí mě, že jsem tu loni nebyl, ale budu se snažit si to vynahradit i v dalších letech. Most znám, často tady hrajeme, je to tu fajn. Dnes jsem byl i v místním obchodním centru na jídle a bylo to zajímavé. Lidé mě tu poznávali, chtěli se fotit, dokonce i při jídle, ale bylo to příjemné. Jinak samozřejmě Móda a hvězdy je událost, která je důležitá a nezbytná a já jsem rád, že jí můžu být součástí,“ uvedl David Gránský, který s teplickým Klokánkem spolupracuje již delší dobu. Věnoval mu výhru z televizní hudební soutěže Moje tvář má známý hlas, děti podporuje nejen materiálně, ale bere je i na různá kulturní představení. Už s ním byly na Sněhové královně a právě se chystá je vzít i na muzikál Ať žijí duchové.

Svým zpěvem diváky okouzlily gospelová zpěvačka Leona Gyongyosi, její host Yanna a mladá zpěvačka s krásným hlasem Míša Mervartová.

Móda se koná hlavně pro děti. Jim je věnován výtěžek z akce. Letos se podařilo vybrat úžasných čtvrt milionu korun. Sto tisíc obdržely děti z Klokánku v Ústí nad Labem a Teplicích, sto tisíc bylo předáno do rukou ředitelky dětského domova ve Vysoké Peci a padesát tisíc převzala pro svůj nadační fond, který pomáhá dětem z dětských domovů celé České republiky, Veronika Kašáková.

„Letos se podařilo pomoct dětem zase o něco víc než v letech minulých a doufám, že to tak bude pokračovat i v dalších letech,“ doplnila Petra Vyoralová

Akce se zúčastnil i mostecký primátor Jan Paparega, se svoji manželkou a dcerou, který uvedl: „Jsem za tuto akci rád a jsem rád, že se děje v našem městě, Petře za to patří velký dík.

Módu a hvězdy jako každý rok podpořil hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, firma GMS, Silnice Group, Nadace ČEZ, Vršanská uhelná, město Most, Sapril, Gabriela Nekolová, Hana Aulická Jírovcová, České dráhy, FRK, restaurant Švejk, Reni creative, Lukda trans, Generali, Renomia a Sushi star. Naší redakci bylo ctí být hlavním mediálním partnerem této akce.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru