Mostečan vzal z kasy v herně desetitisíce. Z vězení se přitom vrátil v létě
Ilustrační foto
Most

Most - Okresní soud v Mostě vzal na podnět policie do vazby 30letého muže z Mostu. Toho policie obvinila z přečinu krádeže poté, co byl muž odhalen kriminalisty jako pachatel dvou krádeží v hernách.

"V Mostě koncem září využil situace, kdy za barem nikdo nebyl a z otevřeného trezoru odcizil finanční hotovost ve výši 52 tisíc korun. Poté hernu rychle opustil. Peníze utratil pro svoji potřebu," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě.

Druhou krádež provedl v noční době, když se vloupal do jiné herny v Mostě a z ní odnesl mobilní telefon, prodejní kasu, notebook a peníze, vše v hodnotě 11 tisíc korun. Policisté zajistili z lupu mobilní telefon, měl již nového majitele, kterému obviněný aparát prodal. Celkem obviněný způsobil škodu ve výši 73 tisíc korun.

"Mostečan má za sebou kriminální minulost, z vězení se vrátil letos v létě," připomněla Ludmila Světláková. Na svobodě dlouho nepobyl. Nyní mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru