Teprve devatenáctiletá žena kradla v obchodech, zboží si schovávala do kabelky
Ilustrační foto
Most

Louny - Už od srpna trápila lounské policisty žena, která kradla v obchodech. Strážci zákona zjistili, že má co do činění s pěti případy v Lounech, krást měla ale také v Mostě. Probíhalo to vždy stejně - žena přišla do obchodu, vyhlédla si zboží, které si pak měla vložit do kabelky a odešla s ním bez zaplacení z prodejny pryč.

Jednou se jednalo o značkový parfém, podruhé o set top box, jindy o reproduktory či dámský epilátor. Nepohrdla ale ani kávou, či krémem. Krást se rozhodně nebála, v jeden den si přišla do stejného obchodu dvakrát pro stejné zboží. V průběhu dvou měsíců si přišla ke zboží přesahující částku 8 tisíc korun. Policisté po osobě pátrali a sbírali informace a postupem času spadla klec.

"Podařilo se jim ztotožnit teprve 19letou ženu. I díky dobré práci policistů mohlo být zboží částečně vráceno zpět na prodejny. V jednom případě pojala podezření hlídka, která se pohybovala v obchodě. Ženu si proto strážci zákona zkontrolovali po tom, co odešla z prodejny a zjistili, že v obchodě kradla. Devatenáctiletá si v těchto dnech vyslechla od policisty podezření z trestného činu Krádeže, za který jí hrozí až dvě léta odnětí svobody. Případ je řešen ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru