Platit se mu nechtělo, ukradl v obchodech zboží za více než 15 tisíc
Ilustrační foto
Most

Mostecko, Teplicko - S placením za zboží v obchodech si moc starostí nedělal 41letý muž z Litvínova. Policie zjistila, že muž ukradl v obchodech zboží v celkové hodnotě 15 tisíc korun. Na nákupy za pět prstů chodil v Mostě, Litvínově i v Teplicích. Má na svědomí devět případů. Většinou kradl parfémy a drogistické zboží.

"Lup si ukrýval pod oděv nebo do tašky. V pěti případech byl zadržen ostrahou prodejen. Odcizené zboží prodával náhodných osobám na ulici, nebo je použil pro vlastní potřebu. Vyšetřovatel muže obvinil ze spáchání přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru