Výsledky dopravních akcí: 35 přestupků, 28 pokut a jeden řidič pod vlivem alkoholu
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dvě dopravní akce proběhly na silnicích mosteckého regionu. Krajská byla v noci a byla zaměřena na kontrolu užívání alkoholu a návykových látek řidiči motorových vozidel, při okresní denní akci se hlídky zaměřily na nákladní vozy a autobusy. Během akcí policisté zastavili a zkontrolovali celkem 67 vozidel a odhalili 35 přestupků.

"Za 28 z nich uložili muži zákona řidičům pokuty ve výši 8 400 korun. Dvě osoby nebyly připoutané, další dvě osoby nebyly v zádržných systémech, tři auta měla nevyhovující technický stav, u dvou nákladních vozidel muži v uniformách zjistili překročení hmotnosti, další čtyři přestupky se týkaly též nákladní dopravy, jeden řidič nedodržel bezpečnostní přestávku a jedna osoba měla pozitivní dechovou zkoušku na alkohol," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru