Prezident Zeman vyznamenal v sobotu večer Mostečana za zásluhy v rekultivacích
Stanislav Štýs (vpravo) na zahájení výstavy na Pražském hradě před dvěma lety. Foto archiv: Ústecký kraj
Most

Praha, Most - Český prezident rozdával vyznamenání. Na Pražském hradě se jej dočkalo 39 osobností, mezi nimi i jedna z Mostecka.

Prezident republiky Miloš Zeman se rozhodl u příležitosti řádového dne 28. října 2017 ocenit vynikající zásluhy ve prospěch České republiky, zásluhy o obranu a bezpečnost státu, zásluhy o rozvoj demokracie, humanity a lidská práva, zásluhy za záchranu lidských životů a za hrdinství v boji, zásluhy o stát v oblasti hospodářské, vědy, kultury, umění, školství a sportu.

„Prezident republiky uděluje Medaili Za zásluhy I. stupně doktoru Stanislavu Štýsovi, odborníkovi na životní prostředí a rekultivaci po těžební činnosti, za zásluhy o stát v oblasti vědy,“ uvedl prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru