Změny jsou tu: V mostecké nemocnici začal zkušební provoz nového parkovacího systému
Areál mostecké nemocnice. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Krajská zdravotní zahájila ve středu 1. listopadu v areálu mostecké nemocnice zkušební provoz nového parkovacího systému.

Tím je završena další etapa komplexního řešení parkování v areálu mostecké nemocnice a přímo navazuje na letos dokončené parkoviště pro zaměstnance s kapacitou 186 osobních automobilů, které vzniklo za budovou B a G.

Po vyhodnocení zkušebního provozu parkovacího systému bude parkování v areálu zpoplatněno obdobným způsobem, jako je ve městě Most. Návštěvníci získají benefit dvou hodin zdarma, každá následující hodina bude stát 15 Kč.

Další etapou komplexního řešení parkovacího systému bude zřízení parkoviště u objektu C pro 36 osobních automobilů, kde v současné dobé probíhá příprava zpracování projektové dokumentace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru