Most do Rudolic se bude opravovat, rekonstrukce vyjde asi na 70 milionů
Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Kompletní rekonstrukcí projde silniční most do Rudolic, kde kvůli oslabení nosné betonářské výztuže platí částečné omezení provozu. „Most je již řadu let ve špatném technickém stavu, ale nikdo s tím bohužel nic nedělal. Teprve současná koalice se rozhodla tento závažný problém řešit,“ uvedl primátor Jan Paparega.

Předpokládané náklady jsou odhadovány na 70 milionů korun, město se za tímto účelem pokusí získat dotaci ze Státního fondu dopravní infrastruktury. Pokud bude tato žádost úspěšná, měla by pokrýt až 100 % nákladů. Oprava Mostu bude zahájena až po rozhodnutí o přidělení dotace a potrvá zhruba rok.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru