Zloději přehazovali přepravky od piva u Tesca přes plot, chtěli je vrátit v Kauflandu
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Dva mladíci a jedna slečna si chtěla přivydělat krádeží přepravek na pivo. Měli smůlu, dopadli jse mostečtí strážníci.

U obchodního domu Tesco v Mostě dvojice mladíků překonala vysoký plot a slečně přehazovala přepravky od piva, které chtěli zpeněžit v nedalekém Kauflandu. Trojice netušila, že už je ale sleduje kamera ostrahy hypermarketu, která ihned celou záležitost oznámila na linku 156 Městské policie Most.

Na místo byla ihned vyslána hlídka strážníků a během jízdy hlídky na místo si operační dozorčí městské policie natočil kameru dohledového systému na trojici loupežníků a sledoval jejich cestu, jak si nesou přepravky až ke Kauflandu. Tam byla trojice zadržena a posléze předána hlídce Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru