FOTO OD VÁS: Další a další řidiči končí v příkopu na téhle horské silnici
Policisté vyšetřují dopravní nehodu na silnici z Meziboří do Litvínova. Foto: čtenářka
Litvínov

Litvínov - Zatáčka nad vodárnou na silnici z Meziboří do Litvínova, kde již platí nutnost mít nazuté zimní pneumatiky, ve čtvrtek znovu prověřila schopnosti jednoho z řidičů.

Ve čtvrtečních odpoledních hodinách tam mimo vozovku skončilo další vozidlo. K nehodě vyjížděli i policisté, silnice byla během vyšetřování příčin karambolu průjezdná jedním jízdním pruhem.

Na silnici letos již přibyly dopravní značky upozorňující na místo častých dopravních nehod i reflexní značky označující konkrétní problémovou zatáčku, po jejímž projetí nepřiměřenou rychlostí automobily opouštějí silnici.

K podobným nehodám zde dochází i několikrát do týdne, zvláště v období, kdy je silnice mokrá a více kluzká. Lidé z Meziboří i Litvínova začínají volat po dalších opatřeních. Došlo zde i k několika čelním střetům, kdy příliš rychlý řidič jedoucí z horského městečka do Litvínova havaroval po přejetí do protisměru do dalšího vozidla.

Mezi opatření, která lidé navrhují, patří například radary či úsekové měření rychlosti. To by bylo pravděpodobně nejúčinnější. Jen samotné dopravní značky řidiči nerespektují.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru