Vyhýbali se nástupu do vězení, policie nakonec dvě ženy a muže vypátrala a zadržela
Ilustrační foto: Vězeňská služba České republiky
Most

Most - Hned tři osoby obvinila mostecká policie z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Dvě ženy a jeden muž nenastoupili do výkonu trestu odnětí svobody i přes to, že všichni převzali výzvy k nástupu do vězení.

Žena ve věku 34 let z Mostu měla nastoupit již v září. Do vězení ale nenastoupila, byla proto zatčena a předána do věznice. Muž ve věku 42 let z Meziboří též neuposlechl výzvy okresního soudu a výkon trestu bez závažných důvodů sám nenastoupil. V říjnu byl vypátrán a zadržen hlídkou litvínovských policistů a následně dodán do vězení.

"Třetí zatčenou osobou je 24letá žena z Mostu, která se taky vyhýbala nástupu výkonu trestu a byla zadržena policisty hlídkové služby," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru