Rita znovu pomohla celníkům při kontrole. V zastaveném autě vyčmuchala pervitin
Celní správa. Ilustrační foto
Most

Most - V uplynulých dnech při silniční kontrole na komunikaci I/27 v obci Most zastavila hlídka celníků ke kontrole vozidlo Škoda Octavia, které si náhodně vytipovala. Našli u něj drogy.

Celníci nasadili na kontrolu vozidla služebního psa vycvičeného na vyhledávání omamných a psychotropních látek. Rita označila 20letého mladíka. Při bezpečnostní prohlídce byl u řidiče v levé kapse saka nalezen uzavíratelný sáček obsahující tablety šedé barvy s vylisovaným embosem.

"Provedený test NIK reagoval pozitivně na metamphetamin, tedy pervitin. Mladík byl agresivní, z důvodu snahy maření řádného objasnění případu byl omezen na svobodě přiložením pout. Řidiče včetně drog si na místě z důvodu věcné nepříslušnosti převzali přivolaní mostečtí policisté," uvedl mluvčí Celního úřad pro Ústecký kraj Jiří Nejedlý.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru