Policie obvinila z krádeže povedenou čtveřici: V herně měli okrást spící slečnu o kabelku, náušnice a prsteny
Ilustrační foto
Most

Most - Policie obvinila z přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku ve spolupachatelství dva muže ve věku 27 a 20 let, oba z Mostu a z provinění krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku mladistvého a z přečinu krádeže 28letou ženu.

Všichni se podíleli na okradení slečny, která navštívila jednu hernu v Mostě, kde usnula u stolu. Trojice mužů jí měla nejprve odcizit kabelku, se kterou se poté vydala před hernu a kabelku podrobila prohlídce. Z ní ukradli peníze, platební kartu, mobil a další věci. Poškozené způsobili škodu ve výši 5 tisíc korun.

Do herny se poté vrátil 27letý muž a navedl svou partnerku, aby spící slečně sundala náušnice a prsteny. To se obviněné podařilo, aniž by slečnu vzbudila.

"Poté prsteny zastavila v Mostě v zastavárně a náušnice si ponechala. Kriminalisté, kteří povedenou čtveřici odhalili, prsteny v zastavárně zajistili a zajistili i náušnice u obviněné. Obvinění jsou stíháni na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru