Most - Prezentace škol, kterou pořádá Okresní hospodářská komora Most ve spolupráci s Úřadem práce České republiky, Krajskou pobočkou v Ústí nad Labem a pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka, se uskuteční 21. listopadu.

Jedná se již o desátý ročník akce, kde se zájemcům o další studium představí několik vyšších odborných a vysokých škol. Akce je součásti víceletého projektu Sokrates 3+1 Okresní hospodářské komory Most zaměřený na prezentaci vzdělávacích institucí na Mostecku. Číslice 3+1 v názvu znamenají, že je rozdělen na čtyři opakující se aktivity, které probíhají během školního roku. Prezentace vyšších odborných a vysokých škol nese název Sokrates 2.

1411sokratesvs 2

Tato aktivita umožňuje představení regionálně působících vysokých a vyšších odborných škol z několika krajů naší země na jednom místě. Akce je určena pro výchovné poradce středních škol, žáky posledních ročníků středních škol a další zájemce, kteří chtějí studovat na VŠ nebo VOŠ a ještě nejsou zcela rozhodnuti, kterou školu si vyberou.

Sokrates 2 se uskuteční ve vstupní hale Střední průmyslové školy Most, Topolová 584, v úterý 21. listopadu v době od 8 do 17 hodin. Další informace najdete zde: http://www.ohk-most.cz/sokrates-3-1/sokrates-3-1.aspx.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru