Muž na sídlištích v Mostě zapaloval kontejnery a z místa pak volal hasičům
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu poškození cizí věci 26letého muže z obce na Mostecku. Mladík měl dle policie ve čtyřech případech v Mostě na sídlištích Výsluní a Zahradní v nočních hodinách zapálit dva plastové kontejnery na papír a dva kontejnery na smíšený komunální odpad.

Tři kontejnery zcela shořely. Do popelnic vhodil hořící cigaretu nebo k zapálení použil donesený zapalovač. "Ve třech případech sám požár oznámil telefonicky hasičům a v jednom případě o tuto službu požádal náhodnou chodkyni, protože nikde nenašel telefonní budku," uvedla ve čtvrtek mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Jeho počínáním byla poškozené firmě způsobena škoda ve výši 16 tisíc korun. Ve dvou případech ho na místě přistihla hlídka strážníků a v jednom případě policisté obvodního oddělení. Motiv jednání obviněného muže je předmětem dalšího šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru