V Bělehradské ulici byl změněn dopravní režim, vznikla zde nová parkovací místa
Dopravní situace v Bělehradské ulici. Foto: Město Most / Mostecké listy
Most

Most - V Bělehradské ulici, která mezi Penny Marketem a sportovní halou spojuje ulice Moskevskou a U Stadionu, dochází k výrazné změně dopravního režimu. Ve směru od sportovní haly je po pravé straně postupně vyznačován zvláštní pruh, který bude nově sloužit ke kolmému stání vozidel. Oba jízdní pruhy tak jsou posunuty k levému okraji vozovky. Změna dopravního značení by měla být dokončena příští týden.

„Z prvotních zkušeností je zřejmé, že motoristé jezdí danou ulicí takzvaně ‚po paměti‘, přičemž využívají k jízdě právě nově vytvořeného parkovacího pruhu, čímž ohrožují nejen jiná parkující vozidla, ale také další účastníky provozu v jízdních pruzích. Žádáme proto všechny účastníky silničního provozu, aby dbali zvýšené opatrnosti a věnovali pozornost novému dopravnímu značení, zejména pak vyznačení jízdních pruhů a vedení silničního provozu,“ uvedl vedoucí oddělení registrací, dopravy a komunikací mosteckého magistrátu Vojtěch Brzoň.

(dun)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru