Jedete na Klášterec a Karlovy Vary? Za Chomutovem se připravte na kolony
Kolony aut mezi Málkovem a Zelenou na silnici I/13. Foto: Oldřich Hájek
Most

Málkov – Pokud cestujete v současné době mezi Chomutovem a Kláštercem nad Ohří a jezdíte po silnici I/13, obrňte se velkou trpělivostí.

Především v odpoledních hodinách se u obcí Málkov a Zelená tvoří dlouhé kolony, a to v obou směrech. Co za to může? Oprava povrchu vozovky. V Málkově jsou nyní vyfrézované oba pruhy, auta zde jen zpomalují, v Zelené se ale pracuje jen na jednom jízdním pruhu a doprava je zde řízena kyvadlově.

Kritická situace nastává, když se ve zúženém místě stane navíc ještě dopravní nehoda. To se stalo v tomto týdnu už dvakrát. „Pro lidi z průmyslové zóny v Klášterci vůbec nepřijel autobus, který je vozí z práce,“ uvedl jeden z našich čtenářů.

A dopravní očistec ještě chvíli potrvá. Podle povolení, které vydal Krajský úřad Ústeckého kraje, mají být práce na silnici skončené do 4. prosince.

Místo můžete také objet, ani jedna objízdná trasa ale není zcela nejkratší. Jedna ze silnic vede přes hory přes Křimov, Výsluní a Hradiště, nebo můžete jet přes Březno na Kadaň podél vodní nádrže Nechranice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru