Na nehybnou postavu upozornil řidič tramvaje. Muže se nepodařilo zachránit
Zdravotnická záchranná služba. Ilustrační foto
Most

Most - Lidský život vyhasl v minulých dnech v Mostě přímo na ulici. Městská policie v Mostě nyní zveřejnila, jak probíhaly záchranné práce.

Dispečer Dopravního podniku Mostu a Litvínova oznámil na linku 156, že byl upozorněn od řidiče tramvaje na ležící osobu na zastávce MHD u bloku 100 na třídě Budovatelů. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která na uvedené zastávce nalezla muže, který nejevil známky života.

Strážníci u muže zahájili nepřímou masáž srdce a až do příjezdu Zdravotnické záchranné služby se snažili muže oživit. "Přes veškerou snahu strážníků a poté i zdravotníků se nepodařilo muže zachránit. Také tato nešťastná událost byla na místě se všemi poznatky předána Policii ČR," uvedl mluvčí městských policistů Vlastimil Litto.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru