Drogový dealer vyráběl a prodával pervitin v Mostě i Janově
Pervitin. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Kvůli obchodu se zakázanými látkami má oplétačky 36letý muž z Mostu. Policisté jej obvinili z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Distribuci drog má mít na svědomí i další Mostečan.

Muž měl na různých místech v okrese Most obstarat a následně prodat nejméně ve 33 případech nezjištěné množství psychotropní látky metamfetaminu. "V bytě v ulici K. H. Borovského, kde proběhla domovní prohlídka, přechovával předměty, které sloužily k výrobě metamfetaminu. Drogu měl muž vyrábět i v bytě v Janově, kdy vyrobil v 24 případech nejméně 24 gramů metafetaminu," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě. I tam kriminalisté v rámci domovní prohlídky zajistili předměty, u kterých je podezření, že sloužily k výrobě drogy.

Policie zajištěné věci odeslala na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy. Mostečan, který byl za výrobu drog obviněn i v červnu, byl s ohledem na pokračující trestnou činnost vzat okresním soudem do vazby.

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze stejného přečinu také 22letého muže z Mostu. Ten měl v přesně nezjištěné době letošního roku na sídlišti Výsluní v Mostě obstarat a následně zdarma poskytnout v jednom případě přesně nezjištěné množství omamné látky marihuany jiné osobě. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru