FOTO: Tak dopadl autobus, na který zaútočil muž na přechodu ve Višňové ulici
Zničené sklo autobusu. Foto: MP Most
Most

Most - Nepochopitelný případ agrese řešili v tomto týdnu policisté a strážníci v Mostě. Informovali jsme o něm v našem zpravodajství. Městští policisté nyní zveřejnili také snímky z incidentu.

Dispečer Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova oznámil na linku 156, že v ulici Višňová poškodil neznámý muž skleněnou výplň autobusu městské hromadné dopravy. "U nákupního centra Kahan v Mostě dávala řidička přednost skupině chodců, která přecházela vozovku přes přechod. Náhle z této skupiny vyběhl muž před autobus, vyskočil směrem k čelnímu sklu a svým ramenem čelní sklo poškodil. Poté z místa odešel," sdělila mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Dispečer dopravce uvedl popis vandala a směr pohybu. "Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která muže pronásledovala a poté zadržela za pomocí donucovacích prostředků," uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto. Ještě předtím násilník napadl pracovníka dopravního podniku, který podezřelého muže poblíž oslovil.

Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení. Muž, který byl pod vlivem alkoholu, si prý na svůj incident vůbec nevzpomíná.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru