Policisté hledají tuto 16letou dívku. Pohřešovaná je už od jara
Pohřešovaná dívka. Zdroj: Policie ČR
Most

Ústecký kraj - Kriminalisté pátrají po 16leté dívce z Aše, která by se mohla zdržovat i na Mostecku. Dívka nedorazila do výchovného ústavu v Mělochupech.

Pohřešovaná je asi 155 až 165 cm vysoká, má černé oči a dlouhé černé vlasy. Má špatnou výslovnost. Dívku naposledy viděla její matka 18. dubna ve 14:30 hodin, kdy jí doprovodila na vlakové nádraží v Aši s tím, že dívka odjíždí do výchovného ústavu Měcholupy, kam však do současné doby nedorazila a nedala o sobě vědět.

V době odchodu na sobě dívka měla fialovou bundu s bílými rukávy, tmavě modré rifle, světlé triko a na nohou tmavé modré tenisky. Policisté zjistili, že se i s matkou odstěhovala z Aše, a to pravděpodobně do Chomutova nebo okolí. Mohla by se pohybovat ve společnosti i své sestry a jejího přítele, a to v Karlovarském, Libereckém nebo Ústeckém kraji. Hledaná dívka utekla už několikrát.

Kriminalisté žádají občany, kteří by mohli podat jakékoli informace o pohybu pohřešované, aby tak učinili prostřednictvím linky 158 nebo se obrátili na kterékoli policejní obvodní oddělení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru