Hit mezi zloději? Drahý tuňák. K nenechavci vyjížděla městská policie
Ukradené konzervy. Foto: MP Most
Most

Most - Oblečení, jídlo, drogerie. Stálice mezi cílem nenechavců. Ti kradou jak obyčejné jídlo, tak zřejmě kvůli dalšímu obchodu i drahé konzervy.

Znovu se o tom přesvědčili mostečtí strážníci, kteří k jednomu takovému zloději vyjížděli v minulých dnech. "Pracovník ostrahy supermarketu Albert v ulici Topolová oznámil na linku 156, že zadrželi pachatele krádeže zboží. Této krádeže se měl dopustit muž, který odcizil konzervy ryb RIO mare. Strážníci tento přestupek proti majetku projednali na místě s mužem v příkazním řízení," sdělil Vlastimil Litto, mluvčí Městské policie Most.

Zaměstnanec dalšího Albertu v ulici Velebudická požádal na lince 156 o vyslání hlídky městské policie z důvodu zadržení pachatele krádeže zboží. Muž zde odcizil drogistické zboží. Po ověření jeho totožnosti strážníci tento přestupek s mužem projednali rovněž v příkazním řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru