Karma? Muži v noci vykradli tři auta, jeden z nich měl i s kradenými věcmi havárii
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté odhalili dva muže, kteří mají na svědomí vloupání do tří osobních vozidel.

Dvojice ve věku 30 a 42 let z Mostu se měla v listopadu na sídlišti Pod Šibeníkem v nočních hodinách za použití násilí vloupat do vozidel, ze kterých odcizila navigace, doklady k vozidlům, servisní knížku a další věci. "Poškozeným motoristům vznikla škoda ve výši 34 000 korun," vypočítala mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mladší z dvojice den po krádeži jel na kole a na ulici Pražská byl účastníkem nehody, když došlo ke střetu vozidla a cyklisty. "Zraněný cyklista byl z místa převezen do nemocnice, na místě zůstal jeho batoh, ve kterém byly věci pocházející z vykradeného vozidla," dodala mluvčí.

Vyšetřovatel oba Mostečany obvinil z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru