Nebezpečným přetlačováním na Žatecké se začala zabývat policie
Záběr na přetlačující se auta z videa zveřejněného na Facebooku.
Most

Most – Z úřední povinnosti se začali policisté zabývat případem nebezpečného přetlačování dvou vozidel, které zachytili na svůj mobilní telefon svědci události.

Ke strkanici za běžného provozu, kdy do sebe vozy vrazily bok na bok při sbíhání dvou pruhů do jednoho, mělo dojít podle videa ve čtvrtek 14. 12. „Policisté hledají svědky této události,“ sdělila našemu on-line deníku mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Ozvat se policii na čísle 158 mohou jak autoři záběrů, tak řidič BMW, které jelo za dvojicí vozidel. Kontaktovat policisty mohou i řidiči obou aut, aby přiblížili, za jakých okolností k nebezpečnému manévru došlo. Pokud jste událost viděli i vy nebo znáte majitele či řidiče automobilů, můžete svým svědectvím rovněž pomoci.

K přetlačování mělo docházet delší dobu. V její závěrečné fázi před kruhovým objezdem pod hřbitovem došlo v místě, kde před několika měsíci zemřel při dopravní nehodě mladý motorkář. Ze záběrů není patrné, zda šlo o zábavu, recesi, či záměrnou agresi.

Video je zveřejněné ve skupině Most na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru