V mosteckém hotelu ukradli hosté povlečení, televizi už nestihli
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 34letého muže z Mostu. Ten se ubytoval s jednou ženou v mosteckém hotelu. Tam měli z pokoje odcizit povlečení z polštářů a dek v hodnotě jeden tisíc korun a po jejich návštěvě zmizely i kabely k televizi.

Následně v pokoji demontovali ze zdi televizor, který zabalili do ručníku a připravili si ho k odcizení. "Televizor nakonec neodnesli, ten zůstal na posteli na pokoji. Obviněný Mostečan byl již za krádež odsouzen a z výkonu trestu se vrátil loni. Počínání ženy bylo kvalifikováno jako přestupek proti majetku a policisté ho předali přestupkové komisi mosteckého magistrátu," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí mostecké policie.

Muž má na svědomí i poškození herního automatu v jedné mostecké herně. Tam byl jako host a hrál na automatu. Jenže měl prohrát dva tisíce korun. To ho zřejmě popudilo a do displeje přístroje udeřil rukou. Poté hernu raději rychle opustil. "Policisté mosteckého obvodního oddělení výtečníka záhy odhalili díky místní a osobní znalosti. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu poškození cizí věci. Poškozený majitel vyčíslil způsobenou škodu na částku 15 tisíc korun," dodala mluvčí. Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru