Vandal poškodil zaparkovanou audinu, jiný poberta vůz značky BMW
Ilustrační foto: CC0
Most

Most, Litvínov - Jednání neznámého vandala vyšetřuje mostecká policie. Ta zjišťuje, kdo v době vánoční ve starší zástavbě města Mostu poničil zaparkované osobní vozidlo.

"Poberta zřejmě v noční době u stojícího vozu poškodil zpětná zrcátka a další zařízení, čímž poškozenému motoristovi zanechal hmotnou škodu ve výši 22 tisíc korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Poškození motorového vozidla prošetřují i policisté v Litvínově. Tam nějaký poberta nezjištěným předmětem poškodil lak karosérie u zaparkovaného auta. Poškozený majitel poškození vozu odhalil na Štědrý den a případ oznámil na obvodním oddělení Policie ČR. Vzniklá škoda byla předběžně odhadnuta na částku sedm tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru