Most - Několik případů krádeží a poškození cizích věcí řeší od vánočních svátků policisté na Mostecku.

Neznámý pachatel v obci na Mostecku vnikl na 2. svátek vánoční na pozemek rodinného domu a poté se dostal i do samotného objektu. Prošel celý dům, který si prohlédl, ale nic neodcizil. Obyvatelé po návratu z výletu zjistili, že doma měli nezvaného hosta. Hmotná škoda jim nevznikla.

Vánoční stromek si pořídil z cizího sklepa

Vánoční stromek marně hledal ve svém sklepě obyvatel domu na sídlišti Výslunní. Neznámý lapka vnikl do suterénu domu a tam zdolal laťky u sklepní kóje, ze které si odnesl umělý vánoční stromek, jízdní kola a další věci, vše v hodnotě 10 tisíc korun.

Zloděj věci z chatky poházel po zahradě a do rybníčku

Nevítaného hosta na zahrádce zaznamenal jeden zahrádkář v Litvínově. Ten zjistil, že kdosi vnikl na pozemek zahrady, kde se za použití násilí dostal do chatky. "Uvnitř vzal různé věci jako oděvy, deky, povlečení, nářadí, plastové židle a další zařízení, které poházel po zahradě, a některé věci skončily v přilehlém rybníčku. Poškozený vyčíslil škodu na částku 7 000 korun," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR na Mostecku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru